Tuinhuisjes:

Bij het plaatsen van een blokhut of tuinhuisje zijn er een diverse punten die een goede voorbereiding vooraf vereisen. JVD Bestratingen kan u hierbij goed van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een zelfbouw tuinhuisje, het leggen van funderingen, een eventuele waterafvoer regelen en natuurlijk het plaatsen, betimmeren en opleveren van uw tuinhuisje. Ook kunnen wij prefab tuinhuisje voor u plaatsen, ook hier dient u o.a. rekening te houden met de fundering.

Heeft u interesse in een tuinhuisje? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Maar ook voor het leggen van vlonders en het zetten van een schutting kunnen wij u uiteraard vakkundig van dienst zijn!

Schuttingen & betonschuttingen:

De meeste mensen willen graag van een stukje privacy genieten in hun tuin. Het zetten van een schutting is hiervoor dé oplossing. Evenals voor vlonders geldt ook hier dat deze in diverse houtsoorten beschikbaar zijn maar ook kunststof en beton behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen ook voor u een gemetselde muur in samenwerking met een paar goede metselaars. Wij maken de betonfundering en de metselaar metselt de gehele muur zoals u wilt.

Vlonders:

Momenteel zijn er veel verschillende houtsoorten en zelfs kunststof behoort tot de mogelijkheden. Door het aanleggen van een vlonder kunt u een mooi en gezellig terras creëren of de ruimte om uw zwembad geschikt maken om er met blote voeten op te lopen.

Heeft u interesse in de aanleg van een vlonder of een schutting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In onze portfolio vindt u ook voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten.